П`ятниця, 29.03.2024, 10:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню
Пропозиції
Екскурсії [0]
р.Дністер [6]
Карпати [2]
печери [3]
річка Серет [3]
р. Черемош [4]
Рафтинг [4]
Комбіновані [0]
Наші контакти
Тел. 0982497764
Ім`я відправника *:
E-mail відправника *:
Тема листа:
Текст повідомлення *:

Пошук
Форма входа
статистика
Головна » 2017 » Квітень » 9 » Сезон змагань і походів 2017 року відкрито!!!
16:12
Сезон змагань і походів 2017 року відкрито!!!

Кожного року календар Всеукраїнських змагань з водного туризму розпочинають в Карпатах на річці Свіча і Мізунка. Традиційно команда Тернопільської ОФСТ бере участь у цих змаганнях. Для того, щоб належно підготуватися були проведені похід першої категорії складності по річці Дністер за маршрутом м.Галич - м.Заліщики та  змагання - семінар з каякінгу в парку "Топільче" на річці Серет.

До складу команди області ввійшли представники Тернопільського обласного спортивно - туристського клубу, команди  TURE, Тернопільського обласного центру туризму. Загалом 16 спортсменів і спромоглися виставити дві повних команди. Команда складалась із екіпажу 4-місного катамарану, 2-місного катамарану та одномісного каяка.

Програма змагань була традиційною: довга гонка "Раллі" та коротка "Спринт". Крім того за програмою підвищення кваліфікації суддів із спортивного туризму перед змаганнями проводився навчальний семінар по підготовці суддів першої категорії. В такому семінарі взяли участь організатори наших обласних змагань з водного туризму. Серед них Дмитро Мотринчук, Іван Панчук, Ігор Гуцул. Після семінару судді мали можливість закріпити здобутті знання і уміння під час змагань в якості членів Головної суддівської колегії, начальників дистанцій.

По результатах першого дня змагань маємо друге  та четверте місце в класі каяків - Рибаков Олександр, Потіха Віктор. В класі плавзасобів катамарани двохмісні четверте місце здобули Сокирко Володимир та Заставний Іван. Серед катамаранів 4-місних також здобули 4 місце - Мотринчук Іван, Гончарук Максим, Кульчицький Володимир, Артемович Віктор. Спортсмени змагалися на річці Свіча.

Другий день змагань проходив на річці Мізунка. На цій річці знаходиться один із складних порогів Карпатського регіону - поріг Кривуля. Наші хлопці подолали його і завоювали призові місця. В класі каяків небуло рівних Рибакову Олександру - перше місце, третє - Потіха Віктор. Катамаран четвірка посів також призове третє місце.

Загалом дві наші команди зайняли 4-5 місце. Учасниками змагань "Карпатські ралі 2017" були команди Львівської, Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Вінницької, Полтавської та Тернопільської областей, 8 повних команд, 4 - не повних та декілька екіпажів в особистому заліку.

Для нашої команди ці змагання стали визначальними для підготовки і відбору до Чемпіонату України та Чемпіонату Європи, які будуть проходити на річці Чорний Черемош з 26 по 30 квітня 2017 року. 

Велика вдячність управлінню фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації(начальник Мацикур В.С.) за надану можливісь взяти участь у даному заході. Надіємось на плідну співпрацю та взаєморозуміння!!!


Переглядів: 997 | Додав: saga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото по категоріях
замки, палаци, водопади [57]
р.Дністер [167]
печери [29]
Рафтинг [160]
р. Серет [114]
сувеніри [0]
урочище Червоне [34]
спорядження [16]
Карпати [165]
Мандрівки
друзі сайту
Туристичний портал. Проживання в Карпатах. Фото Карпат. Карти Карпат

Розробка сайту.
Студія дизайну © 2024 |