Четвер, 25.04.2024, 19:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню
Пропозиції
Екскурсії [0]
р.Дністер [6]
Карпати [2]
печери [3]
річка Серет [3]
р. Черемош [4]
Рафтинг [4]
Комбіновані [0]
Наші контакти
Тел. 0982497764
Ім`я відправника *:
E-mail відправника *:
Тема листа:
Текст повідомлення *:

Пошук
Форма входа
статистика
Головна » 2017 » Грудень » 23 » Особисто – командна першість Тернопільської області з водного туризму серед дорослих
20:29
Особисто – командна першість Тернопільської області з водного туризму серед дорослих

2017 рік виявився насичений спортивно-масовими заходами з водного туризму. Це участь у Всеукраїнських змаганнях, Кубках та Чемпіонатах України  і також організація наших обласних змагань.  

Такі змагання відбулися в місті Чортків на річці Серет. Учасниками даного заходу були команди з Тернополя, Чорткова, Заліщицького та Збаразького району. Загалом 48 учасників, 6 команд та спортсмени, які приймали участь в особистому заліку по класах плавзасобів.  Як для літа – це хороший показник, оскільки багато туристів, які займаються водним туризмом на літній період працюють інструкторами і не змогли взяти участь у даному заході. Покращити результат організатори змагань спробують вже осінню, коли буде проведено Чемпіонат області  в Тернополі.

Гостинна Чортківщина тепло прийняла учасників змагань, а природа сприяла погодніми умовами. На урочистому відкритті змагань був присутній міський голова  Шматко Володимир Петрович.  Тернопільська обласна федерація спортивного туризму в особі президента федерації Старичкова Валерія Павловича щиро дякує  за надану можливість провести такі змагання в Чорткові.  Мер міста висловив пропозицію, щоб такі змагання в них проводити щорічно і має бажання розвивати водний туризм в місті. Зі своєї сторони голова комісії з водного туризму Мотринчук Дмитро Іванович пообіцяв допомогти кваліфікованими суддями, інструкторами, плавзасобами для проведення тренувань та походів. На таких позитивних нотах ми розпочали наші змагання!

Учасники змагалися на трьох дистанціях «Спринт»- коротка гонка, «Слалом»- подолання ділянки річки з природніми та штучними перешкодами  – воротами та «Слалом командний» - подолання тієї самої дистанції, але всією командою.

Нагороди виборювали в трьох класах плавзасобів – байдарки двохмісні, катамарани двохмісні та катамарани чотирьохмісні.

Серед байдарочників переможцями на дистанції «Спринт» стали учасники команди Збаразького району Попович Ігор та  Єфимчук Олег. Між катамаранами – двійками рівних не було команді міста Тернопіль, її учасники Андрійчук Сергій та Кошулинський Назарій.  Між катамаранами – четвірками в напруженій боротьбі перемогу здобула команда Заліщицького району – Мотринчук Іван, Андрусяк Юрій, Осадчук Костянтин, Романишин Нестор.

На дистанції «Слалом» серед двохмісних байдарок перемогу здобули Наджога Роман та Гончарук Ольга з Тернополя, між катамаранами першими були Мотринчук Іван, Андрусяк Юрій, Осадчук Костянтин, Романишин Нестор із Заліщик та Андрійчук Сергій і Кошулинський Назарій з Тернополя.

І найцікавішою була дистанція «Слалом командний». Перемогу здобула команда Збаразького району - Попович Ігор, Єфимчук Олег, Лобас Олександр, Марцинишин Назарій. Друге місце в Тернополя, треті – команда із Заліщик.

В загальнокомандному заліку по всіх дистанціях і класах плавзасобів кубок отримала команда міста Тернопіль, друге місце – Збаразький район, третє – Заліщицький. Головна суддівська колегія бажає учасникам змагань вдалих стартів, перемог і добре літом відпочити, набратися сил і вперед до нових звершень!!!

Тернопільська обласна федерація спортивного туризму висловлює щуру подяку громаді міста Чорткова в особі міського голови Шматка Володимира Петровича, начальнику відділу молоді та спорту управління освіти молоді та спорту Чортківської міської ради Віктору Нагірному та працівникові центрального стадіону цього ж міста Борису Провальному.

Велике спасибі начальнику Управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації Мацикуру Віктору Степановичу за підтримку розвитку спортивного туризму в області та Україні!


Переглядів: 1168 | Додав: saga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото по категоріях
замки, палаци, водопади [57]
р.Дністер [167]
печери [29]
Рафтинг [160]
р. Серет [114]
сувеніри [0]
урочище Червоне [34]
спорядження [16]
Карпати [165]
Мандрівки
друзі сайту
Туристичний портал. Проживання в Карпатах. Фото Карпат. Карти Карпат

Розробка сайту.
Студія дизайну © 2024 |